Επεισόδια και χρήση δακρυγόνων στο στάδιο «Αλφαμέγα» μετά το Απόλλων-Εθνικός - Χειροπέδες σε δύο

Επεισόδια και χρήση δακρυγόνων στο στάδιο «Αλφαμέγα» μετά το Απόλλων-Εθνικός - Χειροπέδες σε δύο

Ένταση επικράτησε, το βράδυ της Τετάρτης, μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου μεταξύ Απόλλωνα και Εθνικού Άχνας, στο γήπεδο Άλφα Μέγα, όταν μικρός αριθμός οπαδών της λεμεσιανής ομάδας κινήθηκε απειλητικά προς τα επίσημα θεωρεία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου 20 με 25 οπαδοί του Απόλλωνα, που κάλυπταν τα πρόσωπα τους με κουκούλες, κινήθηκαν προς τις εισόδους που οδηγούν στα θεωρεία, προφανώς αντιδρώντας για την εικόνα της ομάδας, η οποία ωστόσο κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση, μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι.

Μέλη της Αστυνομίας απώθησαν τους οπαδούς, οι οποίοι έριξαν κροτίδες, ενώ δύο πρόσωπα, ηλικίας 29 και 30 ετών συνελήφθηκαν για υπόθεση οχλαγωγίας σε αθλητικό χώρο.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα πέντε εργαλεία Χριστοδουλίδη που ενισχύουν της συμμετοχή πολιτών στη διαδικασία λήψης αποφάσεων της Κυβέρνησης

Τα πέντε εργαλεία Χριστοδουλίδη που ενισχύουν της συμμετοχή πολιτών στη διαδικασία λήψης αποφάσεων της Κυβέρνησης

Η συμμετοχή των πολιτών στη διαδικασία λήψης αποφάσεων αποτελεί θεμέλιο μιας υγιούς και λειτουργικής δημοκρατίας. Σε αυτό το πλαίσιο, η διακυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη έχει αναπτύξει μια σειρά από καινοτόμες πρωτοβουλίες για να ενισχύσει τη δημοκρατική συμμετοχή και να δώσει φωνή σε κάθε πολίτη, ιδίως στους νέους.

BEST OF TOTHEMAONLINE