Επανασύλληψη 41χρονου υπόπτου για διάρρηξη και κλεπταποδοχή - Βρέθηκαν στην οικία του δύο τζετ-σκι

Επανασύλληψη 41χρονου υπόπτου για διάρρηξη και κλεπταποδοχή - Βρέθηκαν στην οικία του δύο τζετ-σκι

Νέες υποθέσεις, που αφορούν κλεπταποδοχή και διάρρηξη υποστατικού, προέκυψαν εναντίον 41χρονου υπόπτου, ο οποίος τελεί ήδη υπό κράτηση για άλλες δυο υποθέσεις διάρρηξης και κλοπής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 41χρονος τελεί υπό εξαήμερη κράτηση, από τις 29 Νοεμβρίου, σε σχέση με δυο υποθέσεις που αφορούν διαρρήξεις που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 23 - 25 Νοεμβρίου, σε δύο υποστατικά στην ορεινή περιοχή Λεμεσού, κατά τις οποίες κλάπηκαν διάφορα αντικείμενα.

Σε έρευνα κατά τη σύλληψή του, στις 28 Νοεμβρίου, εντοπίστηκε περιουσία, για την προέλευση της οποίας ο ίδιος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις, ενώ έπειτα από νέα στοιχεία που προέκυψαν, ο 41χρονος συνελήφθη χθες με νέο δικαστικό ένταλμα, σε σχέση με υπόθεση διάρρηξης υποστατικού, επίσης στην ορεινή περιοχή Λεμεσού, που διαπράχθηκε στις 25 Νοεμβρίου.

Ο ύποπτος συνελήφθη χθες και με δεύτερο δικαστικό ένταλμα, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κλεπταποδοχής, που σχετίζεται με την κλοπή δύο θαλάσσιων τζετ-σκι και τριών φουσκωτών θαλάσσιων σκαφών, τα οποία έχουν εντοπιστεί στην κατοικία του.

Την υπόθεση διάρρηξης διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Πλατρών, ενώ την υπόθεση κλεπταποδοχής διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Πισσουρίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE