Φετίχ ζευγαριών για το 2024: Σεξ ενώ παίζουμε βιντεοπαιχνίδια και γυμναστική γυμνοί

Φετίχ ζευγαριών για το 2024: Σεξ ενώ παίζουμε βιντεοπαιχνίδια και γυμναστική γυμνοί

Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή φετίχ για ζευγάρια το 2024, όπως το σεξ κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και η γυμναστική χωρίς ρούχα.

Τα ζευγάρια αποκάλυψαν τα αγαπημένα τους φετίχ στο σεξ και τις ερωτικές τους φαντασιώσεις για το 2024, με το doggy style να μην είναι πια στις κυρίαρχες επιλογές. Αυτό που καταγράφηκε ήταν ότι το να συνεχίζουμε να κάνουμε σεξ μετά τον οργασμό είναι το πιο δημοφιλές kink, ενώ ακολουθεί η ιδέα του σεξ σε μπαλκόνι.

Η έρευνα σε 4.000 άτομα που χρησιμοποίησαν την εφαρμογή γνωριμιών Bumble, έδειξε ότι η Gen Z φαίνεται να επιλέγει εναλλαγές στις σεξουαλικές δραστηριότητες και να προτιμά την τρυφερότητα, με το cuddling να είναι η πρώτη προτίμηση.Στην αντίθετη πλευρά, οι Millennials και οι Gen X φαίνεται να χρησιμοποιούν περισσότερο sex toys και να αναζητούν νέες προσεγγίσεις στο σεξ.

Επιπλέον, οι πιο δημοφιλείς στάσεις περιλαμβάνουν το kneeling και το face-to-face, ενώ το doggy style κατατάσσεται στις λιγότερο δημοφιλείς προτιμήσεις.

ΠΗΓΗ: politic.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE