Ματσάκης για νεκροτομή 36χρονης Στέλλας - Ποια πιστεύει ότι είναι η αιτία θανάτου - Πώς απαντάει για ιατρικό λάθος

Ματσάκης για νεκροτομή 36χρονης Στέλλας - Ποια πιστεύει ότι είναι η αιτία θανάτου - Πώς απαντάει για ιατρικό λάθος

Ο θάνατος μιας νεαρής μητέρας είναι πάντα ένα συγκλονιστικό και σοκαριστικό γεγονός και στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια δήλωσε ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης.

Όπως εξήγησε ο Δρ Ματσάκης στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι του ΣΙΓΜΑ, έχει διοριστεί από την γυναικολόγο της 36χρονης θανούσας Στέλλας Μιχαήλ να είναι παρών στη νεκροτομή που έγινε την Κυριακή το απόγευμα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στάλθηκαν δείγματα για πολύ εξειδικευμένες ιστοπαθολογικές εξετάσεις που θα γίνουν στο εξωτερικό. «Επειδή θα γίνουν στο εξωτερικό, δεν μπορούμε να ξέρουμε πότε θα βγουν τα αποτελέσματα. Ελπίζω ότι θα πάρει προτεραιότητα αυτή η υπόθεση και θα τα έχουμε σε μερικές εβδομάδες», πρόσθεσε.

«Δική μου γνώμη - που αναμένω ότι θα επιβεβαιωθεί - είναι ότι ο θάνατος προέκυψε από εμβολή αμνιοτικού υγρού. Κάποιες φορές μπορεί μέσα στις επόμενες 24 ώρες μετά από τη γέννα, αμνιοτικό υγρό να μπει μέσα στο αίμα και να επηρεάσει όργανα. Συχνά είναι θανατηφόρα», επισήμανε ο Δρ Ματσάκης.

Παράλληλα, απέκλεισε το ιατρικό λάθος. «Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε γέννα. Εξετάζεται το ιατρικό λάθος από την Αστυνομία, για αυτό ήμουνα και εγώ στην νεκροτομή», εξήγησε.

Όσον αφορά το παιδάκι που γέννησε σημείωσε ότι ευτυχώς είναι μια χαρά. Συνήθως δεν επηρεάζεται το παιδάκι από αυτό το πρόβλημα όπως εξήγησε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέχρι τη Δευτέρα η επίσημη ενημέρωση για γεώτρηση στο «Ηλέκτρα» - Δεν απάντησε για τα  απογοητευτικά αποτελέσματα ο Παπαναστασίου

Μέχρι τη Δευτέρα η επίσημη ενημέρωση για γεώτρηση στο «Ηλέκτρα» - Δεν απάντησε για τα απογοητευτικά αποτελέσματα ο Παπαναστασίου

Η Κυπριακή Δημοκρατία αναμένει επίσημη ενημέρωση από την εταιρεία μέχρι τη Δευτέρα, αναφορικά με τα αποτελέσματα της γεώτρησης στον στόχο «Ηλέκτρα» στο τεμάχιο 5 της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ). Απαντώντας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ για δημοσίευμα που αναφέρεται σε απογοητευτικά αποτελέσματα στο «Ηλέκτρα», ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου αρκέστηκε να αναφέρει ότι αναμένεται η επίσημη ενημέρωση από την εταιρεία μέχρι τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE