Άγιο Όρος: Συναγερμός για την εξαφάνιση μοναχού που αγνοείται εδώ και μέρες

Άγιο Όρος: Συναγερμός για την εξαφάνιση μοναχού που αγνοείται εδώ και μέρες

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για την εξαφάνιση μοναχού της Μονής Ξενοφώντος στο Άγιον Όρος.

Ήδη, στο Άγιον Όρος μεταβαίνει πενταμελές κλιμάκιο διασωστών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης από τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα και τη Χαλκιδική με σκύλο έρευνας και drone, προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου μοναχού.

Για την εξαφάνιση του μοναχού ενημερώθηκε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Βάση Ετοιμότητας Κασσάνδρας από χθες, Δευτέρα και τις επόμενες ώρες αναμένεται να φτάσει κλιμάκιο μαζί με σκύλο έρευνας.

Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναμένεται να συνδράμει στις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου μοναχού.

Συγκεκριμένα, μεταβαίνουν τρία οχήματα με εννέα πυροσβέστες.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία πριν από τρεις ημέρες, στη 1 Δεκεμβρίου, για την εξαφάνιση του μοναχού.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Η ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών αναταράξεων, αλλά και με μια βαριά ιστορική εκκρεμότητα που εξακολουθεί να σκιάζει την ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου, που δεν είναι άλλη, από την τουρκική κατοχή και τη συνεχιζόμενη διαίρεση της Κύπρου, εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE