Σεισμός στην Κύπρο: Αυτές οι περιοχές ταρακουνήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας - Το μέγεθος

Σεισμός στην Κύπρο: Αυτές οι περιοχές ταρακουνήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας - Το μέγεθος

Μεγέθους 3.6 βαθμών ήταν ο σεισμός που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης του Υπουργείου Γεωργίας.

Το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 02 Δεκεμβρίου 2024 και τοπική ώρα 23:23 καταγράφηκε από το σεισμολογικό δίκτυο του Τμήματος αισθητός σεισμός μεγέθους 3.6 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ.

Ο σεισμός είχε επίκεντρο το θαλάσσιο χώρο, 22 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης της Λεμεσού, και εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα. Έγινε αισθητός σε περιοχές της επαρχίας Λεμεσού και αντιληπτός στην υπόλοιπη Κύπρο.

Το φαινόμενο παρακολουθείται από το Σεισμολογικό Κέντρο του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης και η σχετική πληροφόρηση (σεισμικοί παράμετροι, διαδραστικοί χάρτες κτλ) δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης www.gsd-seismology.org.cy.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE