Καρέ - καρέ η στιγμή που απεργός χτυπήθηκε από μπετονιέρα - Δείτε βίντεο

Καρέ - καρέ η στιγμή που απεργός χτυπήθηκε από μπετονιέρα - Δείτε βίντεο

Μικροσυμπλοκή σημειώθηκε στην Κοκκινοτριμιθιά με αποτέλεσμα ένας εργαζόμενος να οδηγηθεί στο νοσοκομείο με στραμπουληγμένο πόδι και να πάρει εξιτήριο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σημειώθηκε μία μικροένταση στην Κοκκινοτριμιθιά, χωρίς οποιαδήποτε περαιτέρω εξέλιξη.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΟΟΙΜΣΕΚ-ΣΕΚ, Στέλιος Τσιαπουτής, είπε στο ΚΥΠΕ, ότι έγιναν «κάποια μικροέκτροπα». Όπως είπε, σε μία εταιρεία σκυροδέματος χτυπήθηκε ένα συντεχνιακό στέλεχος που ήταν στον χώρο. «Δεν είναι κάτι ανησυχητικό, πήγε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και έχει φύγει από το νοσοκομείο. Ήταν στραμπούληγμα του ποδιού», είπε.

Κληθείς να δώσει περεταίρω λεπτομέρειες, είπε ότι «μία μπετονιέρα κινήθηκε λίγο μπροστά-πίσω». Διευκρίνισε ότι ο οδηγός της μπετονιέρας ήταν εργαζόμενος, ο οποίος «είχε εντολή από τον εργοδότη του να κάνει αυτή τη δουλειά». Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ των εργαζομένων, είτε είναι οργανωμένοι, είτε δεν είναι. 

«Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εντάσεις, δεν πρέπει να του δώσουμε περαιτέρω σημασία», είπε, προσθέτοντας ότι η ουσία είναι ότι αν ο Σύνδεσμος τάχιστα αποδεκτεί την τελική πρόταση εκ μέρους του Υπουργείου, «όπως εμείς αποδεχτήκαμε την πρόταση και υπογράψουμε το συντομότερο στο Υπουργείο, λύνεται το πρόβλημα, επιστρέφουμε όλοι στην κανονικότητα και δεν θα υπάρχουν ούτε έκτροπα, ούτε οτιδήποτε άλλο», είπε, υπογραμμίζοντας ότι δεν πρέπει «να αποπροσανατολίζεται η κοινή γνώμη».

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE