Χειροπέδες σε δύο άντρες στο Αγρίνιο για ενδοοικογενειακή βία - Χτύπησε την έγκυο σύζυγό του μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους

Χειροπέδες σε δύο άντρες στο Αγρίνιο για ενδοοικογενειακή βία - Χτύπησε την έγκυο σύζυγό του μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους

Χειροπέδες σε δύο άνδρες για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας πέρασαν το τελευταίο 48ώρο αστυνομικοί του Α.Τ. Αγρινίου.

Λίγο πριν τις 23:00 του Σαββάτου (30/11) συνελήφθη ένας 45χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να αποπειράθηκε να προκαλέσει σωματικές βλάβες σε βάρος της 46χρονης εν διαστάσει συζύγου του.

Λίγη ώρα αργότερα, στις 00:45 της Κυριακής (1/12), συνελήφθη και ένας 31χρονος ο οποίος, φέρεται να άσκησε βία σε βάρος της εγκύου συζύγου του. Σύμφωνα με το agriniopress.gr την χτύπησε με γροθιές και να την έπιασε από τον λαιμό, μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών τους.

Και οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE