Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 70χρονη μετά την πυρκαγιά στη Λεμεσό

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 70χρονη μετά την πυρκαγιά στη Λεμεσό

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΔ) του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας 70χρονη γυναίκα η οποία διασώθηκε από το φλεγόμενο διαμέρισμά της στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Αστυνομίας η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη, αφού υπέστη αναπνευστικό έγκαυμα και έγκαυμα δευτέρου βαθμού στην πλάτη.

Ο 30χρονος γιος της υπέστη επιφανειακό έγκαυμα στο πόδι και αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς έλαβε εξιτήριο.

Η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 20:00 χθες βράδυ σε διαμέρισμα πολυκατοικίας.

Οι δυο ένοικοι παγιδεύτηκαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, και διασώθηκαν μετά από την έγκαιρη παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία τους απεγκλώβισε με τη χρήση ειδικού ανυψωτικού μηχανήματος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Μάγιαρ - «Αναμένω με ενδιαφέρον να συνεργαστούμε στενά»

Μήνυμα ΠτΔ σε Μάγιαρ - «Αναμένω με ενδιαφέρον να συνεργαστούμε στενά»

Συγχαρητήρια στον Πέτερ Μαγκιάρ, νικητή των βουλευτικών εκλογών που διεξήχθησαν στην Ουγγαρία στις 12 Απριλίου, απηύθυνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με μήνυμα που κοινοποίησε στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE