Κλήθηκαν στο Υπ. Εργασίας οι δύο πλευρές στο σκυρόδεμα - Αναμένεται τελική πρόταση Υπουργού

Κλήθηκαν στο Υπ. Εργασίας οι δύο πλευρές στο σκυρόδεμα - Αναμένεται τελική πρόταση Υπουργού

Στο Υπουργείο Εργασίας κάλεσε αργά την Παρασκευή εργοδότες και συντεχνίες του κλάδου παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιάννης Παναγιώτου.

Αναμένεται να καταθέσει την τελική του πρόταση, με την ελπίδα να λήξει η απεργία που συνεχίζεται για σχεδόν ένα μήνα.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι ο Υπουργός έχει την πρόθεση να υποβάλει τελική πρόταση προς τον εργοδοτικό σύνδεσμο και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.