Ανείπωτη θλίψη στην ΕΝΠ: Απεβίωσε η «Αντωνού της Ένωσης» – Η στιγμή που είχε προσευχηθεί στο γήπεδο

Ανείπωτη θλίψη στην ΕΝΠ: Απεβίωσε η «Αντωνού της Ένωσης» – Η στιγμή που είχε προσευχηθεί στο γήπεδο

Πένθος για την Ένωση Νέων Παραλιμνίων έφερε η είδηση θανάτου της Αντωνίας Σάββα, η οποία ήταν γνωστή και ως η «Αντωνού της Ένωσης».

Σε ανακοίνωση, η ΕΝΠ ανέφερε πώς «αναχώρησε για τη γειτονιά των αγγέλων η Αντωνία Σάββα, η Αντωνού της Ένωσης.
Διαχρονική οπαδός της ομάδας μας, Ποδοσφαιρομάνα και από τις πρώτες γυναίκες μέλη του Σωματείου μας.
Αιωνία θα είναι η μνήμη σου!».

Υπενθυμίζεται ότι η Αντωνού είχε απεικονιστεί, γονατισμένη στις κερκίδες του γηπέδου στο Δασάκι της Άχνας, να προσεύχεται στο Θεό όπως η αγαπημένη της ομάδα αποφύγει τη διαβάθμιση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Τα ευρωτουρκικά υπό την αίρεση των εξελίξεων στο Κυπριακό - Σαφές μήνυμα Χριστοδουλίδη προς Φιντάν - Επιστρέφει στην Κύπρο η Ολγκίν;

Κυπριακό: Τα ευρωτουρκικά υπό την αίρεση των εξελίξεων στο Κυπριακό - Σαφές μήνυμα Χριστοδουλίδη προς Φιντάν - Επιστρέφει στην Κύπρο η Ολγκίν;

Τη σαφή θέση της Λευκωσίας σε ότι αφορά στα ευρωτουρκικά, εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ενώ την ίδια ώρα αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Euronews, ότι κατά τη διάρκεια της κοινωνικής συνάντησης που είχε με τον Τούρκο ΥΠΕΞ Χακάν Φιντάν εξέφρασε την ετοιμότητά του και προς τον ίδιο τον Τούρκο ΥΠΕΞ, <για να δούμε θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, εάν και εφόσον, επαναλαμβάνω, υπάρχουν συγκεκριμένες εξελίξεις στο κυπριακό, όπως καταγράφονται ξεκάθαρα και στα συμπεράσματα του Απριλίου 2024>.