Φρίκη στην Κρήτη: Πατέρας καταδικάστηκε σε ισόβια για τον βιασμό των δύο κοριτσιών του

Φρίκη στην Κρήτη: Πατέρας καταδικάστηκε σε ισόβια για τον βιασμό των δύο κοριτσιών του

Σε ισόβια κάθειρξη συν 30 χρόνια συν 30 χρόνια για τους συστηματικούς βιασμούς των δύο μικρότερων θυγατέρων του, καταδικάστηκε 41χρονος πατέρας πέντε παιδιών από τα Χανιά.

Όπως όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα cretapost.gr, το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ένοχο τον κατηγορούμενο για βιασμό με και χωρίς σωματική βία, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών εξ αίματος, κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή. Η ποινή επιβλήθηκε χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικών.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, η οποία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω της ευαίσθητης φύσης της υπόθεσης, ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου ζήτησε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, αίτημα που απορρίφθηκε από το δικαστήριο.

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση
Η υπόθεση βγήκε στο φως το 2022, όταν η μητέρα του κατηγορουμένου αντιλήφθηκε την κακοποίηση και έπεισε τα κορίτσια να καταγγείλουν όσα είχαν υποστεί.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, το μεγαλύτερο κορίτσι υπέστη συστηματικούς βιασμούς από το 2014 έως το 2022, ενώ το μικρότερο παιδί έπεσε θύμα ασελγών πράξεων κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών πριν από την καταγγελία.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE