Αυτή η «ιδιοτροπία» μας μπορεί να ξενερώσει τον άλλο στο πρώτο μας ραντεβού - Τι έδειξε μεγάλη δημοσκόπηση

Αυτή η «ιδιοτροπία» μας μπορεί να ξενερώσει τον άλλο στο πρώτο μας ραντεβού - Τι έδειξε μεγάλη δημοσκόπηση

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι, όπως λέει το γνωστό ρητό και έρχεται να επιβεβαιώσει μια νέα, μεγάλη δημοσκόπηση σε 4.000 singles με τίτλο «Love Bites». Γιατί όπως προκύπτει από τις απαντήσεις που δόθηκαν, αυτά τα δύο έχουν μεγαλύτερη σχέση από όσο έχουμε φανταστεί.

Κάποια από τα πιο παράξενα συμπεράσματα της δημοσκόπησης, που έγινε από το Today.com και το Match.com; Το 40% των γυναικών προτιμούν το αγαπημένο τους φαγητό από το σεξ, αν πρέπει να επιλέξουν, ενώ το 30% των singles, ανεξαρτήτως φύλου, δεν θα έβγαιναν ποτέ ραντεβού με χορτοφάγο. Το 66% των συμμετεχόντων, επιπλέον, υποστηρίζουν ότι θα τους απωθούσε πολύ να βγουν με κάποιον «ιδιότροπο» στο φαγητό. Γι’ αυτό αν επιλέξετε εσείς εστιατόριο για το πρώτο ραντεβού, φροντίστε η κουζίνα του να σας ταιριάζει απόλυτα.

Το 66% υποστηρίζουν ότι θα τους απωθούσε πολύ να βγουν με κάποιον «ιδιότροπο» στο φαγητό. Γι’ αυτό αν επιλέξετε εσείς εστιατόριο για το πρώτο ραντεβού, φροντίστε η κουζίνα του να σας ταιριάζει απόλυτα.

Επιπλέον, το 70% των γυναικών είπαν ότι δεν τους αρέσει ένας άντρας να πίνει περισσότερο από εκείνες. Ενώ το 32% όλων των ερωτηθέντων είπαν ότι θα προτιμούσαν το (υποψήφιο) έτερον ήμισυ να έχει κάποιες βασικές γνώσεις γαστρονομίας. Διόλου παράξενα, το 82% των singles δεν θα εκτιμούσαν καθόλου αν το ραντεβού τους φλέρταρε με τον/τη σερβιτόρο/α, ενώ το 90% των αντρών θεωρούν καλή ιδέα για πρώτο ραντεβού το δείπνο σε εστιατόριο.

Αλλά ακόμα και αν μια ρομαντική βραδιά φαίνεται να πηγαίνει καλά, οι παγίδες παραμονεύουν μέχρι τέλους, καθώς το 62% των συμμετεχόντων θα «ξενέρωνε» αν ο παρτενέρ τους, ανεξαρτήτως φύλου, πρότεινε να μοιράσουν στη μέση το λογαριασμό.

Πηγή: marieclaire.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE