Μητέρα στην Ελλάδα κατήγγειλε 14χρονο ότι βιντεοσκόπησε ερωτική επαφή με την 12χρονη κόρη της και το μοιράστηκε online

Μητέρα στην Ελλάδα κατήγγειλε 14χρονο ότι βιντεοσκόπησε ερωτική επαφή με την 12χρονη κόρη της και το μοιράστηκε online

Σε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου, προχώρησε μητέρα 12χρονης.

H γυναίκα υποστήριξε ότι ένας 14χρονος που είχε συνεύρεση με την κόρη της, διακίνησε σε άλλα άτομα, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το βιντεοληπτικό υλικό από τη συνεύρεση αυτή, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι για τη λήψη και μόνο του υλικού, η 12χρονη είχε συναινέσει.

Σε βάρος του 14χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση πορνογραφικού υλικού, ενώ σε βάρος της μητέρας του σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE