Ηράκλειο: Την τελευταία της πνοή άφησε επιβάτιδα εν ώρα πτήσης – Πραγματοποιήθηκε αναγκαστική προσγείωση

Ηράκλειο: Την τελευταία της πνοή άφησε επιβάτιδα εν ώρα πτήσης – Πραγματοποιήθηκε αναγκαστική προσγείωση

Την τελευταία της πνοή άφησε μία επιβάτιδα σε πτήση, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί αναγκαστική προσγείωση από τον πιλότο του αεροσκάφους της TUI.

Η πτήση προσγειώθηκε στο Ηράκλειο και οι 190 επιβάτες συνέχισαν το ταξίδι τους χθες Τετάρτη (27/11).

Η αναγκαστική προσγείωση

Η πτήση της TUI είχε αναχωρήσει από την Αίγυπτο και είχε προορισμό στη Γερμανία, όταν ο πιλότος του αεροσκάφους, σύμφωνα με το CretaLive, ζήτησε άδεια για αναγκαστική προσγείωση από τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου «Ν.Καζαντζάκης», αλλά η γυναίκα κατέληξε την ώρα της προσγείωσης.

Γιατροί και διασώστες έσπευσαν στο σημείο ωστόσο η γυναίκα είχε ήδη καταλήξει. Σημειώνεται ότι η γυναίκα είχε δηλώσει νωρίτερα ότι ένιωσε αδιαθεσία.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Στη συζήτηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου την Παρασκευή για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο καταγράφηκε «σαφής αναγνώριση» της δουλειάς που επιτέλεσε η Κυπριακή Προεδρία σε έναν από τους πιο δύσκολους και πολιτικά απαιτητικούς φακέλους της Ένωσης, σύμφωνα με πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE