Ηράκλειο: Την τελευταία της πνοή άφησε επιβάτιδα εν ώρα πτήσης – Πραγματοποιήθηκε αναγκαστική προσγείωση

Ηράκλειο: Την τελευταία της πνοή άφησε επιβάτιδα εν ώρα πτήσης – Πραγματοποιήθηκε αναγκαστική προσγείωση

Την τελευταία της πνοή άφησε μία επιβάτιδα σε πτήση, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί αναγκαστική προσγείωση από τον πιλότο του αεροσκάφους της TUI.

Η πτήση προσγειώθηκε στο Ηράκλειο και οι 190 επιβάτες συνέχισαν το ταξίδι τους χθες Τετάρτη (27/11).

Η αναγκαστική προσγείωση

Η πτήση της TUI είχε αναχωρήσει από την Αίγυπτο και είχε προορισμό στη Γερμανία, όταν ο πιλότος του αεροσκάφους, σύμφωνα με το CretaLive, ζήτησε άδεια για αναγκαστική προσγείωση από τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου «Ν.Καζαντζάκης», αλλά η γυναίκα κατέληξε την ώρα της προσγείωσης.

Γιατροί και διασώστες έσπευσαν στο σημείο ωστόσο η γυναίκα είχε ήδη καταλήξει. Σημειώνεται ότι η γυναίκα είχε δηλώσει νωρίτερα ότι ένιωσε αδιαθεσία.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE