Καταζητείται 25χρονη: Είχε διαφορές με το γιο 77χρονου και του έκαψε την γεννήτρια

Καταζητείται 25χρονη: Είχε διαφορές με το γιο 77χρονου και του έκαψε την γεννήτρια

Ένα πρόσωπο καταζητεί η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση κακόβουλης ζημιάς.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, χτες Τετάρτη 27.11.24 γύρω στις 19:30 δόθηκε πληροφορία για φωτιά σε γεννήτρια στην περιοχή Μουτάλλου.

Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής μετέβησαν στη σκηνή και διαπιστώθηκε ότι είχε τεθεί κακόβουλα σε γενήτρια η οποία ανήκει σε 77χρονο Ελληνοκύπριο και η οποία ήταν σταθμευμένη έξω από το σπίτι του στον δρόμο.

Η αξία της γεννήτριας ανέρχεται σε 2.300 ευρώ. Από περαιτέρω εξετάσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον αλλοδαπής γυναίκας ηλικίας 25 ετών κατοίκου Πάφου η οποία φέρεται να έχει διαφορές με τον γιό του παραπονούμενου.

Εναντίον της 25χρονης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE