Το «παράπονο» του Κωνσταντίνου Κόμπου

Το «παράπονο» του Κωνσταντίνου Κόμπου

Την κριτική που δέχεται η κυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κλήθηκε να σχολιάσει ο ΥΠΕΞ Κωνσταντίνος Κόμπος στο Podcast Tsouroullis Uncensored λέγοντας ότι γίνονται πάρα πολλά τα οποία με κάποιον τρόπο απομειώνεται η σημασία τους από άποψης  προβολής, φωτογραφίζοντας τον ρόλο των ΜΜΕ. Έκανε λόγο για ισοπεδωτική και άδικη κριτική, σε κάποιες περιπτώσεις.

Νιώθω πολύ έντονα για το τι συμβαίνει στο εσωτερικό, ανέφερε ο ΥΠΕΞ ο οποίος υπέδειξε ότι ο ίδιος δεν ανήκει στο πολιτικό σύστημα της Κύπρου και δεν είναι αποκομμένος από την ίδια την κοινωνία.

Φυσικά έγιναν λάθη και κανένας δεν αρνείται ότι στην προσπάθεια να αντιμετωπίσεις όλα αυτά τα προβλήματα, θα γίνουν και λάθη. Δεν  υπάρχει καμία διακυβέρνηση σε κανένα μέρος του κόσμου που να μην γίνονται λάθη, αλλά πρέπει κάποιος να έχει τη διάθεση να χρησιμοποιήσει και τον σωστό φακό,ανέφερε ο κ. Κόμπος.

Υπέδειξε ότι η κυβέρνηση δεν έχει τον μηχανισμό τον απαραίτητο της προβολής, ενώ από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων της, δέχεται έναν ανηλεή πόλεμο.

Νιώθω και βλέπω μια απίστευτη τοξικότητα όπου η προσωπική επίθεση δια αντιπροσώπων ή πληρεξουσίων, έχει γίνει κανονικότητα, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Κόμπος.

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.