Μοτοσικλετιστής επιζεί με σίδερα καρφωμένα στο λαιμό (Βίντεο-Προσοχή σκληρές εικόνες)

Μοτοσικλετιστής επιζεί με σίδερα καρφωμένα στο λαιμό (Βίντεο-Προσοχή σκληρές εικόνες)

Άγιο είχε ο άνδρας που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Κατάφερε να επιζήσει, παρόλο που δύο ράβδους σιδήρου καρφώθηκαν στο λαιμό του, μετά από ένα ατύχημα που είχε με την μοτοσικλέτα του στο κρατίδιο Ρατζαστάν της Ινδίας.

Πρόκειται για τον Hamar Singh Rajput, ο οποίος γλίστρησε με την μηχανή του σε μια στοίβα από ράβδους σιδήρου. Οι δύο ράβδοι μήκους περίπου ενός μέτρου, διαπέρασαν τον λαιμό του και αφού πέρασαν μέσα από το σώμα του βγήκαν στην πλάτη του.

Οι πολίτες άκουσαν τον Hamar από τις δυνατές κραυγές πόνου και τον μετέφεραν άμεσα στο πιο κοντινό νοσοκομείο. Ως εκ θαύματος, οι ράβδοι δεν χτύπησαν κάποιο ζωτικό του όργανο, και μετά από μια τρίωρη επέμβαση, τα σίδερα απομακρύνθηκαν από το σώμα του επιτυχώς.

Δείτε το βίντεο (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.