Βραζιλία: Τραγικός θάνατος για 28χρονη Influencer - Την παρέσυραν τα ορμητικά νερά σε πλημμύρα - Δείτε βίντεο

Βραζιλία: Τραγικός θάνατος για 28χρονη Influencer - Την παρέσυραν τα ορμητικά νερά σε πλημμύρα - Δείτε βίντεο

Τραγικό θάνατο βρήκε η 28χρονη Influencer, Τζένιφερ Σοάρες Μαρτίνς, κατά τη διάρκεια πλημμύρας που προκάλεσε κακοκαιρία στην περιοχή Ουμπερλάντια της Βραζιλίας.

Όπως φαίνεται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, η 28χρονη παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά ενώ μαζί με τον σύζυγό της προσπαθούσαν να κρατηθούν από το αυτοκίνητό τους.

Στο βίντεο φαίνεται η απέλπιδα προσπάθεια αυτοπτών μαρτύρων να προσεγγίσουν το ζευγάρι με μια σκάλα, η οποία, δυστυχώς, δεν ήταν τόσο μακριά ώστε η 28χρονη και ο σύζυγός της να την πιάσουν.

Στα επόμενα δευτερόλεπτα του βίντεο, τα νερά αρχικά μετακινούν το αυτοκίνητο που το ζευγάρι χρησιμοποιούσε ως ασπίδα, και τελικά παρασύρουν και τους δύο.

 Η 28χρονη εντοπίστηκε νεκρή ενώ ο σύζυγός της κατάφερε να επιζήσει.

«Απλά τη θέλω πίσω» έγραψε σε συγκινητική ανάρτησή του, λίγες ώρες μετά τον θάνατο της 28χρονης.

Η άτυχη Influencer ήταν παντρεμένη 8 χρόνια με τον σύζυγό της ενώ συχνά έκαναν αναρτήσεις για τα ταξίδια τους.

 

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE