Ανείπωτη θλίψη: Απεβίωσε ο «θρυλικός Παπαφλέσσας των Κοκκινοχωρίων», Αρχιμανδρίτης Γεώργιος Ιωάννου

Ανείπωτη θλίψη: Απεβίωσε ο «θρυλικός Παπαφλέσσας των Κοκκινοχωρίων», Αρχιμανδρίτης Γεώργιος Ιωάννου

Ανείπωτη θλίψη έφερε η είδηση θανάτου του Αρχιμανδρίτη Γεώργιος Ιωάννου, αλλιώς γνωστό ως «ο θρυλικός Παπαφλέσσας των Κοκκινοχωρίων».

Σε ανάρτηση του ο Αρχιμανδρίτης Αυγουστίνος Κκαράς ανέφερε πώς «ακόμα ένα Διαμάντι της Εκκλησίας μας έφυγε από κοντά μας, για να φωτίζει το ουράνιο στερέωμα! Ο πολυσέβαστός μας Αρχιμανδρίτης Γεώργιος Ιωάννου, ο θρυλικός Παπαφλέσσας των Κοκκινοχωρίων αναχώρησε σήμερα από τη γη και εισήλθε στις τάξεις των Λειτουργών του ουράνιου Θυσιαστηρίου! Ένας κληρικός δοσμένος από τα νεανικά του χρόνια στην Εκκλησία και την Πατρίδα, ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους μας! Να σκεπάζεις με την ευχή σου Γέροντα τον τόπο μας! Να εύχεσαι και για όλους εμάς, για να μην λησμονήσουμε ποτέ το καθήκον μας απέναντι στην Εκκλησία μας και την Πατρίδα μας! Να μας αξιώσει και εμάς ο Θεός, όπως και εσένα να τελειώσουμε τη ζωή μας στις επάλξεις του καθήκοντος! Αιωνία να είναι η μνήμη σου! Καλό Παράδεισο! Να έχουμε την ευχή σου!».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE