Επ.Οικονομικών: Συζητά τους προϋπολογισμούς ΥΠΕΣ, Υφ. Μετανάστευσης και Ναυτιλίας

Επ.Οικονομικών: Συζητά τους προϋπολογισμούς ΥΠΕΣ, Υφ. Μετανάστευσης και Ναυτιλίας

Συνεχίζεται το πρωί της Δευτέρας στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών η συζήτηση των κρατικών προϋπολογισμών για το 2025 με τη συζήτηση του προϋπολογισμού του Υπουργείου Εσωτερικών, τον οποίο θα παρουσιάσει στα μέλη της Επιτροπής ο Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Στις 11:15 ο Υφυπουργός Μετανάστευσης και Διεθνούς Προστασίας Νικόλας Ιωαννίδης θα παρουσιάσει τον προϋπολογισμό του Υφυπουργείου του για το 2025.

Η σημερινή συζήτηση για τους προϋπολογισμούς στην Επιτροπή Οικονομικών θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση του προϋπολογισμού του Υφυπουργείου Ναυτιλίας από την Υφυπουργό Μαρίνα Χατζημανώλη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE