Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός 15χρονος σε τροχαίο

Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός 15χρονος σε τροχαίο

Τη ζωή του έχασε ο 15χρονος, ο οποίος μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής 24 Νοεμβρίου νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε στις 9 το πρωί στον επαρχιακό δρόμο Ποντισμένου – Ηράκλειας, του Δήμου Ηράκλειας.

Ο 15χρονος ήταν οδηγός του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν άλλοι τρεις ανήλικοι, από 9 ως 13 ετών.

Το όχημα για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο μετέφερε και τους 4 ανήλικους αρχικά στο κέντρο υγείας Ηράκλειας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου ο 15χρονος διασωληνώθηκε και έδωσε μάχη με τη ζωή του, μέχρι που κατέληξε.

Οι υπόλοιποι τρεις είναι εκτός κινδύνου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE