Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός 15χρονος σε τροχαίο

Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός 15χρονος σε τροχαίο

Τη ζωή του έχασε ο 15χρονος, ο οποίος μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής 24 Νοεμβρίου νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε στις 9 το πρωί στον επαρχιακό δρόμο Ποντισμένου – Ηράκλειας, του Δήμου Ηράκλειας.

Ο 15χρονος ήταν οδηγός του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν άλλοι τρεις ανήλικοι, από 9 ως 13 ετών.

Το όχημα για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο μετέφερε και τους 4 ανήλικους αρχικά στο κέντρο υγείας Ηράκλειας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου ο 15χρονος διασωληνώθηκε και έδωσε μάχη με τη ζωή του, μέχρι που κατέληξε.

Οι υπόλοιποι τρεις είναι εκτός κινδύνου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE