«Μαύρισαν» την είσοδο - Έκρηξη κροτίδας σε τοίχο δικηγορικού γραφείου τα μεσάνυχτα

«Μαύρισαν» την είσοδο - Έκρηξη κροτίδας σε τοίχο δικηγορικού γραφείου τα μεσάνυχτα

Ψες κατά τα μεσάνυχτα ακούστηκε μια έκρηξη στο κέντρο της Πόλης της Λεμεσού, όμως παρόλες τις έρευνες και εξετάσεις των περιπόλων, που μετέβηκαν στην περιοχή, δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε το ύποπτο.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, Σήμερα Σάββατο κατά η ώρα (1030) υπάλληλος Δικηγορικού Γραφείου μετέβηκε στα γραφεία της εταιρείας στην Λ/σο όπου διαπίστωσε "μαύρισμα" σε τοίχο δίπλα από την κυρία είσοδο των γραφείων της δικηγορικής εταιρείας και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Από τις επιτόπιες εξετάσεις των μελών του ΤΑΕ Λ/σου και του πυροτεχνουργού, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν σε πυροδότηση χάρτινης εργοστασιακής κροτίδας στην οποία υπήρχε προσαρμοσμένο πλαστικό μπουκάλι με εύφλεκτή ύλη.

Από την έκρηξη δεν προκλήθηκαν οποιεσδήποτε ζημιές εκτός από μικρό μαύρισμα στην τοιχοποιία.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE