Fitness Influencer προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση σε πτήση: Αγνόησε τις αεροσυνοδούς και έκανε προπόνηση στη μέση του διαδρόμου - Δείτε βίντεο

Fitness Influencer προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση σε πτήση: Αγνόησε τις αεροσυνοδούς και έκανε προπόνηση στη μέση του διαδρόμου - Δείτε βίντεο

Μια influencer προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο διαδίκτυο καθώς κατά τη διάρκεια μιας πτήσης αποφάσισε να εκτελέσει μια έντονη προπόνηση για όλο το σώμα στη μέση του διαδρόμου.

Μια Μεξικανή πρώην πρωταγωνίστρια σαπουνόπερας και fitness influencer προκάλεσε σάλο στον κόσμο του διαδικτύου αφού έκανε μια πλήρη προπόνηση «body pump» κατά τη διάρκεια μιας πτήσης.

Η Barbara de Regil, η οποία έχει 9 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και ανεβάζει συχνά βίντεο με γυμναστικές ασκήσεις, φέρεται να ταξίδευε με τον σύζυγό της Fernando Schoenwald πριν από μια εβδομάδα για έναν άγνωστο προορισμό.

Λόγω της διάρκειας του ταξιδιού, η σταρ των social media αποφάσισε να χαλαρώσει κάνοντας λίγη γυμναστική... Και φυσικά, οι συνεπιβάτες της δεν είδαν με καλό μάτι το αερόβιο πρόγραμμα της.

Μάλιστα, αντί να κάνει κάποιες ελαφριές διατάσεις ή να περπατήσει στο διάδρομο, η influencer επέλεξε να εκτελέσει μια έντονη προπόνηση για όλο το σώμα στη μέση της καμπίνας. «Δεν την πάλευα μετά από σχεδόν 35 ώρες στον αέρα», δήλωσε η de Regil.

Τα πλάνα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δείχνουν το νεαρό μοντέλο, το οποίο είναι ντυμένο με μάσκα ματιών και πιτζάμες, να τρέχει στο διάδρομο, ενώ στη συνέχεια, προχωρά σε μια σειρά από squat jumps!

Πηγή: gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Η βιωσιμότητα οποιασδήποτε λύσης του Κυπριακού περνά μέσα από τη σωστή γνώση της ιστορίας μας, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του ήρωα του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-1959 Κυριάκου Μάτση, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE