Στο κελί για επτά ημέρες δύο νεαροί - Εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα τους από ακριβά ρούχα μέχρι χρυσαφικά

Στο κελί για επτά ημέρες δύο νεαροί - Εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα τους από ακριβά ρούχα μέχρι χρυσαφικά

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης για επτά μέρες, εναντίον δύο ανδρών, ηλικίας 22 και 20 χρονών για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Αστυνομία, οι δύο νεαροί συνελήφθησαν στη Λάρνακα, το απόγευμα της Πέμπτης από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και Λευκωσίας και την Παρασκευή οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας,το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για επτά μέρες.

Σημειώνεται ότι σε διαμέρισμα που διέμεναν και στα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν οι δύο νεαροί, εντοπίστηκαν τηλέφωνα, ρολόγια, χρυσαφικά και τέσσερις βαλίτσες με ακριβά ρούχα, στα οποία υπήρχαν οι επώνυμες ετικέτες.

Η Αστυνομία εκτιμά ότι οι δύο ύποπτοι απέσπασαν τα συγκεκριμένα προϊόντα από καταστήματα με απάτες με τραπεζικές κάρτες, τις τελευταίες 3 – 4 μέρες, ενώ προς το παρόν δεν δίνουν οποιαδήποτε εξήγηση για την κατοχή των αντικειμένων.

Σημειώνεται ότι στην Αστυνομία υπάρχουν καταγγελίες από καταστήματα στη Λευκωσία, που πιθανόν να σχετίζονται με την υπόθεση. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό Συμβούλιο αυτή την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθούν οι προτάσεις των αρμόδιων Υπουργείων σε σχέση με τις αποζημιώσεις όσων έχουν επηρεαστεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE