Απέσπασαν από καταστήματα πιστωτικές κάρτες με απάτες - Χειροπέδες σε δυο

Απέσπασαν από καταστήματα πιστωτικές κάρτες με απάτες - Χειροπέδες σε δυο

Xειροπέδες σε δυο πρόσωπα από την Γαλλία 22 και 20 ετών, πέρασαν οι Αρχές, αργά το απόγευμα της Πέμπτης 21 Νοεμβρίου στη Λάρνακα.

Οι δυο οδηγήθηκαν σήμερα Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στο Δικαστήριο και εξασφαλίστηκε η προσωποκράτηση τους για 7 μέρες.

Κατείχαν τηλέφωνα, ρολόγια, χρυσαφικά και 4 βαλίτσες ρούχα ακριβά μάρκες με τις ετικέτες. Εκτιμάτε ότι τα απέσπασαν από καταστήματα με απάτες με τραπεζικές κάρτες. Δεν δίνουν εξήγηση στο παρόν στάδιο. Υπάρχουν καταγγελίες που έγιναν από καταστήματα στην Λευκωσία που πιθανόν να σχετίζονται.

Οι κλοπές έγιναν τις τελευταίες τρεις τέσσερις μέρες στην Λάρνακα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE