Θα μας τρελάνει: Το σκότωσαν τα φαντάσματα είπε ο δολοφόνος 14μηνου βρέφους

Θα μας τρελάνει: Το σκότωσαν τα φαντάσματα είπε ο δολοφόνος 14μηνου βρέφους

Ο Μαρέκ Ολούμπ παραδέχθηκε μετά από αρκετό καιρό αυτό που ήξεραν όλοι. Πως ήταν υπέυθυνος για το θάνατο του 14μηνου βρέφους της αδερφής του. Το μωρό διακομίστηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα και τελικά κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Ο Ολούμπ αρχικά δήλωσε πως ο θάνατος του μωρού οφείλεται στα φαντάσματα που υπήρχαν στο σπίτι, κάτι που επιβεβαίωνε και η 20χρονη φίλη του. Τελικά και οι δύο ομολόγησαν πως ο Ολούμπ κακοποιούσε συστηματικά το βρέφος και τελικά το έπνιξε.


Το μωρό έφερε πολλαπλά τραύματα τα οποία είχαν προκληθεί σε βάθος χρόνου και τελικά το οδήγησαν στο θάνατο. Οι δύο δράστες αντιμετωπίζουν ποινή ισόβιας κάθειρξης. H δίκη τους γίνεται στο Μπέρμινχαμ.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE