Δολοφονία 5χρονου στην Ελλάδα: Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο των δραστών σε πάρκινγκ στον Ασπρόπυργο

Δολοφονία 5χρονου στην Ελλάδα: Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο των δραστών σε πάρκινγκ στον Ασπρόπυργο

Σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ στον Ασπρόπυργο εντοπίστηκε από στελέχη της ΟΠΚΕ τα ξημερώματα της Τετάρτης (20/11) το λευκό αυτοκίνητο που φέρεται να ανήκει στους δράστες της δολοφονίας του 5χρονου αγοριού στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον ίδιο χώρο βρέθηκε και έτερο αυτοκίνητο το οποίο φέρεται να ανήκει σε άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Τα δύο οχήματα, μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια της αστυνομίας προκειμένου να γίνει ανάλυση για τον εντοπισμό τυχόν αποτυπωμάτων ή DNA.

Την ίδια ώρα προφυλακιστέος κρίθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (21/11) μετά την απολογία του ο 19χρονος που κατηγορείται για τον θανάσιμο τραυματισμό του ανηλίκου. Ο 19χρονος ήταν επιβάτης του λευκού αυτοκινήτου και, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι αυτός που τράβηξε την σκανδάλη.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.