P. DAVID GROUP EΡΜΑΡΙΑ MARONESE ACF: Από την ιδέα στο προϊόν – Made in Italy since 1966

P. DAVID GROUP EΡΜΑΡΙΑ MARONESE ACF: Από την ιδέα στο προϊόν – Made in Italy since 1966

H μακρά πορεία, η οποία συνεχίζεται επιτυχώς από το 1966. Για πενήντα χρόνια, όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας πραγματοποιούνται εντός της MARONESE ACF: εδώ οι καλύτερες ιδέες γίνονται σπουδαία έργα, τα οποία με τη σειρά τους μετατρέπονται σε προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Από την επεξεργασία των πρώτων υλών μέχρι το έτοιμο και συναρμολογημένο προϊόν, έτοιμο για αποστολή, όλα τα βήματα παρακολουθούνται συνεχώς και ελέγχονται από αυτοματοποιημένα συστήματα και εξειδικευμένο προσωπικό.

Παράλληλα με τις τυπικές διαδικασίες, ευέλικτες ειδικές γραμμές παραγωγής επιτρέπουν την προσαρμογή του προϊόντος στις συγκεκριμένες απαιτήσεις της αγοράς. Η σημερινή διαδικασία εκβιομηχάνισης είναι επομένως σχεδιασμένη για να εγγυάται τη μέγιστη ποιότητα και εξατομίκευση του τελικού προϊόντος, ένα χαρακτηριστικό που καθιστά την MARONESE ACF μια εταιρεία που είναι ενημερωμένη για το παρόν και στραμμένη στο μέλλον.

“P. DAVID GROUP“: Ποιότητα, Kαινοτομία, Στύλ.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού επικοινωνήστε με P. DAVID GROUP ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ:

ΥΨΩΝΑΣ, ΛΕMEΣΟΣ

Tηλ.: 25716767

ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ, ΛΕΜΕΣΟΣ

Tηλ.: 25321444

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ, ΛΑΡΝΑΚΑ

Tηλ.: 24629500

ΑΠΟΘΗΚΗ ΥΨΩΝΑΣ, ΛΕΜΕΣΟΣ

Tηλ.: 25716501

www.pdavid.com.cy Ε-mail: [email protected]

#showrooms Limassol & Larnaca

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE