Βρήκαν κρυμμένο 25χρονο σε υποστατικό που μπήκε για να το κλέψει - Τον πρόδωσε ο συναγερμός

Βρήκαν κρυμμένο 25χρονο σε υποστατικό που μπήκε για να το κλέψει - Τον πρόδωσε ο συναγερμός

Μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν σήμερα τα ξημερώματα στη σύλληψη άντρα ηλικίας 25 ετών, για τα αυτόφωρα αδικήματα της διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, επίθεσης και αντίστασης σε νόμιμη σύλληψή του.

Της σύλληψης του πιο πάνω προσώπου, προηγήθηκε πληροφορία στην Αστυνομία από ιδιοκτήτη υποστατικού στη Λεμεσό, ότι γύρω στις 5.20 τα ξημερώματα, ήχησε το σύστημα συναγερμού του υποστατικού του.

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Λεμεσού), μετέβησαν στη σκηνή, όπου από τις εξετάσεις που διεξήγαγαν, εντόπισαν κρυμμένο εντός του υποστατικού τον 25χρονο.

Ο 25χρονος επιτέθηκε και έσπρωξε τα μέλη της Αστυνομίας, με σκοπό να διαφύγει χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Σε σωματικό έλεγχο που ακολούθησε, στην κατοχή του εντοπίστηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, μικρό χρηματικό ποσό, καθώς επίσης και αριθμός λαχείων, τα οποία διαπιστώθηκε, ότι κλάπηκαν από το συγκεκριμένο υποστατικό.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE