ΠΡΟΣΟΧΗ: Γέμισαν οι δρόμοι χώμα, πέτρες και ξύλα λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων - Αυτοί είναι οι δρόμοι που έκλεισαν

ΠΡΟΣΟΧΗ: Γέμισαν οι δρόμοι χώμα, πέτρες και ξύλα λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων - Αυτοί είναι οι δρόμοι που έκλεισαν

Λόγω κατολισθήσεων βράχων και χώματος, έχει κλείσει ο δρόμος Λεμεσού – Αγρού, πριν τη Γεράσα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Επίσης, λόγω των βροχοπτώσεων, στην επαρχία Λεμεσού σημειώθηκαν κατολισθήσεις και σε άλλα σημεία του οδικού (Πλατρών – Άλλασας, περιοχή χωριού Απαισιάς).

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Αστυνομίας,  λόγω των χθεσινοβραδινών έντονων καιρικών συνθηκών στην Λεμεσό, έχουν  κλείσει δύο δρόμοι στην Ύπαιθρο και έχει  καταστεί δύσβατος ακόμη  ένας από όγκους  χώματος και πέτρες/ ξύλα.

 

ΚΛΕΙΣΤΟΙ:

  1. Δρόμος Λ/σου - Αγρού πριν την Γεράσα

 

  1. Δρόμος Λ/σού Άλασσας, μεταξύ  Γέφυρας και Άλλασας έκλεισε  η μία λωρίδα κυκλοφορίας.

ΔΥΣΒΑΤΟΣ:

Δρόμος Λ/σου - Απαισιάς.

Μέλη των Σταθμών  Υπαίθρου και Τροχαίας βρίσκονται στα σημεία για ρύθμιση της Τροχαίας και βοήθεια στο κοινό.

Αναμένονται τα συνεργεία για διάνοιξη των δρόμων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE