Ελλάδα: Σύλληψη 16χρονου που «πείραζε» φωτογραφίες κοριτσιών και τις μοίραζε σε συμμαθητές του

Ελλάδα: Σύλληψη 16χρονου που «πείραζε» φωτογραφίες κοριτσιών και τις μοίραζε σε συμμαθητές του

Στη σύλληψη ενός 16χρονου, ο οποίος καταγγέλεται ότι διακινούσε σε συμμαθητές του φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών τις οποίες είχε επεξεργαστεί ψηφιακά ώστε να απεικονίζονται γυμνά.

Ο 16χρονος που συνελήφθη από τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων κατηγορείται για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εκδικητική πορνογραφία κατ’ εξακολούθηση.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 16χρονο μετά από καταγγελία μητέρας 16χρονης για τις πράξεις του ανήλικου.

Μαζί με τον 16χρονο συνελήφθη και ο 47χρονος πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανήλικου, ο οποίος τελικά αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE