ΚΥΠΡΟΣ

Το ThemaSports αποκαλύπτει ποιός "κοιμόταν" στο ΓΣΖ

Το ThemaSports αποκαλύπτει ποιός "κοιμόταν" στο ΓΣΖ

Το themasports δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Όσοι είδατε φωτογραφίες του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Νέα Σαλαμίνα, θα έχετε κάνει μια μικρή… στάση σε μια φωτογραφία που δείχνει ένα κομμάτι που είναι άδειες κερκίδες στην πλευρά των φίλων της Νέας Σαλαμίνας και ένα τύπο να κοιμάται στις καρέκλες.

Τουλάχιστον αυτή την εντύπωση είχαμε αρχικά και εμείς αλλά και όσοι είδαν την συγκεκριμένη φωτογραφία. Να όμως που τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς.

Η ιστοσελίδα μας κατάφερε να εντοπίσει τον συγκεκριμένο φίλαθλο. Είναι κάτοικος Λεμεσού, δεν είναι Κύπριος, όμως έχει φοβερή αδυναμία στην Νέα Σαλαμίνα. Το όνομα του; Γκιόργκι Ιβανόφ.

«Φίλε μου, στην Βουλγαρία είμαι με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας που έχει κόκκινο και άσπρο. Έτσι, αποφάσισα και στην Κύπρο να υποστηρίξω τα ίδια χρώματα και η αλήθεια είναι ότι έχω ιδιαίτερη αδυναμία στη Νέα Σαλαμίνα», η πρώτη του τοποθέτηση σχετικά με την παρουσία του στο ματς της Νέας Σαλαμίνας με την ΑΕΚ.

Όπως είναι λογικό μας «έτρωγε» η απορία πως και κατάφερε να κοιμηθεί στις κερκίδες του ΓΣΖ αλλά και πως βρέθηκε στο γήπεδο. Οι αιτίες να βρεθεί στο ΓΣΖ ήταν δυο. «Την Δευτέρα είχα ραντεβού στις 17:00 στον οδοντίατρο μου και ένας φίλος επέμενε…..

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εκλογές στη Βρετανία: Νίκη των Εργατικών μετά από 14 χρόνια δείχνουν τα exit polls

Εκλογές στη Βρετανία: Νίκη των Εργατικών μετά από 14 χρόνια δείχνουν τα exit polls

Έκλεισαν οι κάλπες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Νίκη των Εργατικών μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, δείχνουν τα exit polls.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top