Υπόθεση Θανάση: Νέα παράταση στους ποινικούς ανακριτές - «Δύσκολο το έργο»

Υπόθεση Θανάση: Νέα παράταση στους ποινικούς ανακριτές - «Δύσκολο το έργο»

Εκ νέου παράταση τριών μηνών έλαβε το έργο των ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών Παππά και Αθανασίου για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου.

Με ανακοίνωσή τους οι δύο ποινικοί ανακριτές, Λάμπρος Παππάς και Θανάσης Αθανασίου, αναφέρουν ότι το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε σχετικό αίτημά τους.

Οι δύο ανακριτές επισημαίνουν ότι το ανακριτικό έργο που έχουν να επιτελέσουν είναι πολύ δύσκολο, με γνώμονα τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την εκπλήρωση των όρων εντολής που τους ανατέθηκαν.

Δείτε την ανακοίνωση

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE