Η Ουκρανία εκτοξεύει για πρώτη φορά βρετανικούς πυραύλους Storm Shadow στη Ρωσία

Η Ουκρανία εκτοξεύει για πρώτη φορά βρετανικούς πυραύλους Storm Shadow στη Ρωσία

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας εκτόξευσαν για πρώτη φορά βρετανικούς πυραύλους κρουζ σε στρατιωτικούς στόχους εντός της Ρωσίας, δήλωσε δυτικός αξιωματούχος που γνωρίζει το θέμα.

 

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Bloomberg, τα πλήγματα με πυραύλους «Storm Shadow» εγκρίθηκαν ως απάντηση στη Ρωσία που ανέπτυξε βορειοκορεατικά στρατεύματα στον πόλεμό της κατά της Ουκρανίας, μια κίνηση της Μόσχας που η βρετανική κυβέρνηση θεώρησε ως κλιμάκωση της σύγκρουσης, σύμφωνα με το άτομο που μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE