Τριπλό θανατηφόρο: Η κατάσταση υγείας των δύο τραυματιών - Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών στο σημείο

Τριπλό θανατηφόρο: Η κατάσταση υγείας των δύο τραυματιών - Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών στο σημείο

Συνεχίζονται την Τετάρτη οι έρευνες της Αστυνομίας προκειμένου να διαλευκανθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τροχαία σύγκρουση τα ξημερώματα της Κυριακής 17 Νοεμβρίου, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις νέοι από το Φρέναρος.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Ανδρέας Κωνσταντίνου «σήμερα έγιναν εκ νέου εξετάσεις στη σκηνή του δυστυχήματος από μέλη των Τμημάτων Τροχαίας Αρχηγείου και Τροχαίας Αμμοχώστου. Το βράδυ της Δευτέρας, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου σε συνεργασία με την Τροχαία Αρχηγείου, προχώρησαν σε αναπαράσταση της σκηνής του δυστυχήματος» σε μια προσπάθεια να διευκρινιστεί η ταχύτητα με την οποία κινούνταν τα δύο οχήματα.

Οι ανακριτές της υπόθεσης, πρόσθεσε, «συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις ωστόσο οι δύο τραυματίες δεν κατάφεραν να δώσουν κατάθεση λόγω της κατάστασης της υγείας τους».

Αναφορικά με την κατάσταση η κατάσταση της υγείας των δύο τραυματιών, ο κ. Κωνσταντίνου είπε πως «ο 18χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου σε σταθερή και εκτός κινδύνου κατάσταση. Η κατάσταση της υγείας του 22χρονου που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας είναι σοβαρή αλλά σταθερή».

Τα αίτια πρόκλησης του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Αμμοχώστου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χάος στην Κύπρο: Από απόπειρες φόνου σε συμπλοκές μέχρι φόνους – Τι μπορεί να οδηγήσει στα αιματηρά περιστατικά

Χάος στην Κύπρο: Από απόπειρες φόνου σε συμπλοκές μέχρι φόνους – Τι μπορεί να οδηγήσει στα αιματηρά περιστατικά

Ανασφάλεια, αναβρασμός αλλά και ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στους πολίτες λόγω των απανωτών περιστατικών που λαμβάνουν χώρα μεταξύ των οποίων, απόπειρες φόνου, δολοφονίες αλλά και άγριες συμπλοκές σε πολυσύχναστους δρόμους μεταξύ αλλοδαπών, ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θέλοντας να στείλει τα δικά του μηνύματα προς τον λαό προέβη σε απρόσμενη επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, την περασμένη Παρασκευή.

BEST OF TOTHEMAONLINE