«Βαθιά λύπη και αγανάκτηση» - Άγνωστοι βανδάλισαν τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στον Δήμο Λάρνακας

«Βαθιά λύπη και αγανάκτηση» - Άγνωστοι βανδάλισαν τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στον Δήμο Λάρνακας

«Βαθιά λύπη και αγανάκτηση» εκφράζει ο Δήμος Λάρνακας για τα περιστατικά βανδαλισμού που σημειώθηκαν στον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της πόλης.

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Λάρνακας αναφέρει ότι «άγνωστοι προχώρησαν στην κλοπή της φιγούρας του Αγίου Βασίλη, η οποία είχε τοποθετηθεί στο πλαίσιο του εορταστικού στολισμού, ενώ καταγράφηκαν και ζημιές σε διάφορα σημεία του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου. Εκφράζουμε βαθιά λύπη και αγανάκτηση για τη συγκεκριμένη ενέργεια» σημειώνεται.

Ο Δήμος «καλεί όλους τους πολίτες να σεβαστούν τον δημόσιο χώρο και να συμβάλουν στην προστασία του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου, ώστε όλοι να μπορέσουμε να απολαύσουμε την εορταστική ατμόσφαιρα».

Ταυτόχρονα «ο Δήμος Λάρνακας απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει πληροφορίες για τα περιστατικά αυτά, να επικοινωνήσει με την Αστυνομία, ώστε να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι και να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.