Στους δρόμους η Αστυνομία για ελέγχους - Στόχος η πρόληψη θανατηφόρων τροχαίων - Ποιες οι πιο συχνές παραβάσεις που εντόπισαν

Στους δρόμους η Αστυνομία για ελέγχους - Στόχος η πρόληψη θανατηφόρων τροχαίων - Ποιες οι πιο συχνές παραβάσεις που εντόπισαν

Μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Συγκρούσεων, του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών, του Κλιμακίου Αυδήμου, καθώς και μέλη των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, διενήργησαν την Τρίτη 19/11 τροχονομικούς έλεγχους στο πλαίσιο των δράσεων για αντιμετώπιση των παραβάσεων τροχαίας και τη μείωση σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, που έγιναν στους αυτοκινητόδρομους αλλά και στο δευτερεύων οδικό δίκτυο, καταγγέλθηκαν 155 οδηγοί για διάφορα τροχαία αδικήματα, μεταξύ των οποίων η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, η υπέρβαση του ορίου ταχύτητας και η μη χρήση ζώνης ασφαλείας.

Οι εκστρατείες της Αστυνομίας, οι οποίες εντάσσονται στις προσπάθειες που καταβάλλονται για μείωση των θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων, συνεχίζονται σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα μέσα Ιανουαρίου ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Ντιάν

Στα μέσα Ιανουαρίου ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Ντιάν

Στις 15 Ιανουαρίου 2026 ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στη Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης του διεθνούς οργανισμού στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Κασίμ Ντιάν, θα ενημερώσει το Συμβούλο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε κλειστές διαβουλεύσεις, στη βάση των νέων εκθέσεων του ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, για τις Καλές του Υπηρεσίες για την Κύπρο και την ΟΥΝΦΙΚΥΠ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE