Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία
Σοκαρισμένη είναι η κυπριακή κοινωνία από τον θάνατο του 22χρονου Ντάνιελ, μετά από πτώση ξύλινου πασσάλου της ΑΗΚ το Σάββατο (19/4).
Τα εγκαίνια τέλεσαν ο Αντιδήμαροχος Δρομολαξιάς – Μενεού κ Γιάννος Ιωάννου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας κ.Λούης Χριστοδουλίδης μαζί με τον CEO της εταιρείας κύριο Λάζαρο Φιλίππου και τον πατήρ Παναγιώτη Ζάρο.
Η «BookieCo» ήρθε για να πρωταγωνιστήσει στην Κυπριακή αγορά με 64 υπερσυχρονα πρακτορεία στοιχημάτων σε όλη την Κύπρο. Δημιουργήθηκε από ειδικούς με πάνω από 20 χρόνια επιτυχίας στον διεθνή στοιχηματικό τομέα.
Ήρθε για να αλλάξει το παιχνίδι στον στοιχηματισμό προσφέροντας μια αναβαθμισμένη, με επίκεντρο τον παίκτη, ασφαλή και ολοκληρωμένη εμπειρία στοιχηματισμού σε περιβάλλον υψηλής τεχνολογίας!
Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τα εγκαίνια:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις