VIDEO - Παναπεργία: Ξεκίνησαν οι επαρχιακές συγκεντρώσεις - «Ξεχύθηκε» στους δρόμους ο κόσμος - «Κάτω τα χέρια από την ΑΤΑ»
Ξεκίνησαν οι επαρχιακές συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια της παναπεργίας των συντεχνιών για την ΑΤΑ.
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλης Νικολάου ανέφερε πως χτες στις 13:00 άντρες της Υπηρεσίας Θήρας συνέλαβαν επ’ αυτοφώρο 59χρονο από τη Λευκωσία να οδηγεί το όχημα του στην περιοχή «Μαμηλιού » έδαφος Ακουρσού της επαρχίας Πάφου και να έχει εντός του οχήματος του κυνηγετικό όπλο σε επιτρεπόμενη περιοχή για κυνήγι, αλλά χωρίς να είναι κάτοχος άδειας κυνηγίου.
Ο 59χρονος οδηγήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και για το αδίκημα της παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον του Δικαστηρίου.
Ως τεκμήρια είπε ο κ. Νικολάου παραλήφθηκε το κυνηγετικό καθώς και 120 πλήρη φυσίγγια του κυνηγετικού του όπλου.
Την υπόθεση εξετάζει ο αστυνομικός σταθμός Πέγειας.
Πηγή: KYΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις