Τ/κ ΜΜΕ: Αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση οι 3 από τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα
Ελεύθεροι αφέθηκαν τρεις από τους πέντε Ελληνοκύπριους που κρατούνταν παράνομα στα κατεχόμενα από τον περασμένο Αύγουστο.
«Πρέπει να αποκτήσουμε οδική συνείδηση που πρέπει να ξεκινήσει από τους γονείς, το σχολείο και την Πολιτεία. Η Πολιτεία δεν έχει κάτι άλλο να κάνει πέρα από τους ελέγχους που έχουν αυξηθεί και για αλκοόλ, κινητά και για ζώνη και άλλα. Είναι η θέση μας ότι αυτοί οι έλεγχοι να εντατικοποιηθούν. Μας έχει απασχολήσει και η αύξηση των ποινών».
«Πριν το τέλος του χρόνου θα βγει το Κράτος σε προσφορές για τη Σχολή Επιμόρφωσης Οδηγών ώστε με τον νέο χρόνο η Σχολή να είναι γεγονός».
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την αποτυχία του συστήματα φωτοεπισήμανσης, ο Υπουργός Δικαιοσύνης είπε ότι δεν συμμερίζεται την άποψη για αποτυχία. «Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία υπάρχει κάθετη μείωση των παραβάσεων στις σχετικές διασταυρώσεις, οπότε θα διαφωνήσω κάθετα ότι το σύστημα φωτοεπισήμανσης έχει αποτύχει», τόνισε ο Μάριος Χαρτσιώτης.
Δείτε απόσπασμα των δηλώσεων
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις