Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης έθεσε τον πήχη ψηλά για τη νέα κυβέρνηση
Μηδενική πίστωση χρόνου και αυστηρό μήνυμα στους νέους Υπουργούς

Στο επίκεντρο των συζητήσεων του Συμβουλίου θα είναι η συνεχιζόμενη ρωσική επιθετικότητα κατά της Ουκρανίας, οι τρέχουσες εξελίξεις στη Γεωργία, οι σχέσεις ΕΕ-ΗΠΑ (Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής), η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς και η περιφερειακή αστάθεια στο Κέρας της Αφρικής.
Ο Υπουργός Εξωτερικών θα ενημερώσει επίσης τους ομολόγους του για τις πρόσφατες εξελίξεις σε σχέση με την 11η Σύνοδο Αρχηγών Κρατών του Οργανισμού Τουρκoγενών Κρατών και τις προσπάθειες της Τουρκίας για αναβάθμιση του ψευδοκράτους, σημειώνεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών.
Πριν την έναρξη του Συμβουλίου, ο κ. Κόμπος θα συμμετάσχει στο πρόγευμα εργασίας των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών της Μολδαβίας Mihai Popșoi.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




