Σοκαριστικές δηλώσεις: «Προσέφερα στους φίλους μου 800.000 ευρώ για να μου πάρουν την ζωή»

Σοκαριστικές δηλώσεις: «Προσέφερα στους φίλους μου 800.000 ευρώ για να μου πάρουν την ζωή»

Σοκάρει με τις αποκαλύψεις του. Πώς και γιατί έφτασε στο σημείο να θέλει να πεθάνει και να προσφέρει και… χρήματα γι αυτό.

Μετά από αεροπορικό ατύχημα που είχε, απέκτησε 65% εγκαύματα σε όλο του το σώμα και έζησε πολύ δύσκολες και επίπονες στιγμές.  Ο λόγος για τον Τράβις Μπάρκερ, τον39χρονο ντράμερ του συγκροτήματος «Blink 182»,  ο οποίος μιλώντας στο «Good Morning America», είπε πως: «Στο νοσοκομείο αναγκάστηκαν να μου πάρουν κάποια στιγμή το κινητό, γιατί έκανα περίεργα τηλεφωνήματα σε φίλους μου. Τους έπαιρνα και τους έλεγα: “Ξέρεις, δίνω ένα εκατομμύριο δολάρια (800.000 ευρώ) σε όποιον προσφερθεί να με σκοτώσει. Ήταν σαν να τους έλεγα “τελείωσα”». Ο Τράβις Μπάρκερ παραλίγο να χάσει την ζωή του στο αεροπορικό ατύχημα που συνέβη το 2008 στην Νότια Καρολίνα, με αποτέλεσμα να υποβληθεί συνολικά σε 27 χειρουργεία!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE