Πλημμύρησε η Πάφος! Παγιδεύτηκαν άνθρωποι στα αυτοκίνητα τους λόγω βροχόπτωσης – Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική!

Πλημμύρησε η Πάφος! Παγιδεύτηκαν άνθρωποι στα αυτοκίνητα τους λόγω βροχόπτωσης – Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική!

Τρέχει να προλάβει από το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία αφού προβλήματα δημιουργήθηκαν λόγω βροχόπτωσης στην επαρχία Πάφου.

Συγκεκριμένα η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε από το πρωί της Πέμπτης 22/10 σε 30 κλήσεις στην Πάφο και τρείς στην Πόλη Χρυσοχούς.

Τρεις κλήσεις είχαν να κάνουν με άτομα τα οποία παγιδεύτηκαν στα αυτοκίνητα τους λόγω των πλημμυρών. Έτσι χρειάστηκε η συμβολή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για αποπαγίδευση τους. Στην μια περίπτωση μάλιστα στο όχημα επέβαινε και ένα ανήλικο παιδάκι.

Στην περιοχή του Αγίου Αντρέα στην Πάφο, τοίχος αυλής οικίας που βρίκσεται σε περβόλι υποχώρησε χωρίς ωστόσο να σημειωθεί κάποιο ατύχημα.

Πέραν της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε εγρήγορση βρίσκονται ο Δήμος Πάφου, η Επαρχιακή Διοίκηση και η Πολιτική Άμυνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.