Σεισμός στην Κύπρο: Πάνω από 7 δονήσεις σήμερα το πρωί - Τρείς έγιναν αισθητές - Η ανακοίνωση του Τμ.Γεωλογικής Επισκόπησης

Σεισμός στην Κύπρο: Πάνω από 7 δονήσεις σήμερα το πρωί - Τρείς έγιναν αισθητές - Η ανακοίνωση του Τμ.Γεωλογικής Επισκόπησης

Το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2024, από τις 09:49 τo πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη μια σεισμική ακολουθία στον θαλάσσιο χώρο της Επαρχίας Λεμεσού, νότια της Κοινότητας Πισσουρίου.

Πρόκειται για ακολουθία με περισσότερους από επτά σεισμούς μικρού μεγέθους, εκ των όποιων οι τρεις έγιναν αισθητοί από κατοίκους της επαρχίας Λεμεσού και Πάφου και είχαν μεγέθη Μ = 3.3 βαθμών, (89706/event), Μ = 3.6 βαθμών (89704/event) και Μ = 3.7 βαθμών (89705/event) στην κλίμακα Ρίχτερ, σε χρονολογική σειρά.

Το φαινόμενο παρακολουθείται από το Σεισμολογικό Κέντρο του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης και η σχετική πληροφόρηση (σεισμικοί παράμετροι, διαδραστικοί χάρτες κ.τ.λ.) δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE