Ζελένσκι: Ο πόλεμος θα «τελειώσει πιο γρήγορα» με την κυβέρνηση του Τραμπ

Ζελένσκι: Ο πόλεμος θα «τελειώσει πιο γρήγορα» με την κυβέρνηση του Τραμπ

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι είπε ότι ο πόλεμος της Ρωσίας εναντίον της χώρας του θα «τελειώσει πιο γρήγορα» με την κυβέρνηση του εκλεγμένου Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

«Ο πόλεμος θα τελειώσει, αλλά δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία. Φυσικά, με την πολιτική αυτής της ομάδας, η οποία θα ηγηθεί τώρα του Λευκού Οίκου, ο πόλεμος θα τελειώσει πιο γρήγορα», δήλωσε στον ουκρανικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό Suspilne.

Τόνισε ότι η «δίκαιη ειρήνη» είναι ζωτικής σημασίας για την Ουκρανία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE