Έσπασε στο ξύλο συναδέλφισσα του και την έστειλε νοσοκομείο - Καταδικάστηκε άνδρας στη Λεμεσό

Έσπασε στο ξύλο συναδέλφισσα του και την έστειλε νοσοκομείο - Καταδικάστηκε άνδρας στη Λεμεσό

Στις 15 Νοεμβρίου 2024, 46χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 41 εβδομάδων για πρόκληση πραγματικής σωματικής σοβαρής βλάβης, σύμφωνα με ενημέρωση από τις Βρετανικές Βάσεις.

Συγκεκριμένα, ένας Βιετναμέζος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 41 εβδομάδων στο δικαστήριο ΒΒ Δεκέλειας στις 12 Νοεμβρίου, αφού κρίθηκε ένοχος για πρόκληση πραγματικής σωματικής σοβαρής βλάβης.

Συνελήφθη στις 22 Αυγούστου για σοβαρό τραυματισμό συναδέλφισσας ενώ εργαζόταν σε χωράφι στην περιοχή Τραχωνιού - Ύψωνα εντός των περιοχών των ΒΒ και τέθηκε υπό κράτηση μέχρι τη δίκη.

Η γυναίκα, επίσης Βιετναμέζα, υπέστη ρήξη σπλήνας και σπασμένα πλευρά και νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού για πέντε ημέρες.

Ο Υπαστυνόμος των ΒΒ, Αντώνης Δημητρίου ο οποίος ηγείται της προστασίας ευάλωτων ατόμων, δήλωσε: «Αυτό αντιμετωπίστηκε ως σοβαρό περιστατικό, διενεργήθηκε λεπτομερής έρευνα και επιτεύχθηκε το επιθυμητό αποτέλεσμα. «Η βία κατά των γυναικών αποτελεί παγκόσμια ανησυχία και αυτό το αποτέλεσμα δείχνει την αφοσίωση και τη δέσμευση της αστυνομίας των ΒΒ για τον εντοπισμό τέτοιων εγκλημάτων και την προσαγωγή τέτοιων παραβατών ενώπιον της δικαιοσύνης».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Στις φλόγες η Μέση Ανατολή - Με drones απαντά η Τεχεράνη στους ισραηλινούς βομβαρδισμούς

LIVE: Στις φλόγες η Μέση Ανατολή - Με drones απαντά η Τεχεράνη στους ισραηλινούς βομβαρδισμούς

Κορυφώνεται η παγκόσμια αγωνία, για την απάντηση της Τεχεράνης, στην επιχειρηση «Rising Lion»,  τα χτυπήματα του Ισραήλ κατά στρατιωτικών στόχων και πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/6). Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline. 

BEST OF TOTHEMAONLINE