Απαγωγή στη Λεμεσό - Συναγερμός στην παραλία του Ladys Mile

Απαγωγή στη Λεμεσό  - Συναγερμός στην παραλία του Ladys Mile

Σε κινητοποίηση τέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Ακρωτηρίου, όταν αλλοδαπός βγήκε κολυμπώντας στην παραλία του Ladys Mile. Αρχικά οι αρχές θεώρησαν πως επρόκειτο για μετανάστες αλλά τελικά το πρόσωπο ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα απαγωγής.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, πρόκειται για Ρουμάνο, ο οποίος θεάθηκε να κολυμπά προς τη στεριά και να καλεί σε βοήθεια τους θαμώνες εστιατορίου.

Στη σκηνή έσπευσαν περιπολικά της Αστυνομίας των Βάσεων και όπως ανέφερε ο Ρουμάνος στους αστυνομικούς, ομοεθνείς του τον απήγαγαν και τον οδήγησαν στη θάλασσα, με σκοπό να του κάνουν κακό, ωστόσο, αυτός κατάφερε να ξεφύγει και να κολυμπήσει στη στεριά.

Οι ισχυρισμοί του Ρουμάνου διερευνώνται και οι εξετάσεις συνεχίζονται σε μια προσπάθεια διαλεύκανσης της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE