Δέκα ψέματα που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις στην ενήλικη ζωή σου

Δέκα ψέματα που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις στην ενήλικη ζωή σου

Η παιδική ηλικία παίζει καθοριστικό ρόλο στην ενήλικη ζωή του ανθρώπου. Κι ενώ η παιδική ηλικία κάθε ανθρώπου θα έπρεπε να είναι ανέμελη, γεμάτη παιχνίδι και όμορφες αναμνήσεις, δυστυχώς αυτό δεν ισχύει. Οι ψυχολόγοι αναφέρουν πως πολλά παιδιά έχουν παραμεληθεί συναισθηματικά στα πρώτα χρόνια της ζωής τους, γεγονός που έχει αρνητικές συνέπειες για το μέλλον τους.

Η έλλειψη σημασίας, φροντίδας, συζήτησης, επικοινωνίας και γενικότερα κοινών δημιουργικών στιγμών μπορεί να τραυματίσει ψυχικά τα παιδιά.

Όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί, οι άνθρωποι που παραμελήθηκαν συναισθηματικά ως παιδιά, μεγαλώνοντας πιστεύουν αυτά τα 10 ψέματα, τα οποία είναι αυτοκαταστροφικά.

Τα ψέματα που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις στην ενήλικη ζωή σου

-Δεν είναι καλό να είσαι πολύ χαρούμενος ή πολύ λυπημένος
-Δεν πρέπει να είσαι υπερβολικά ευαίσθητος
-Οι ανάγκες δεν συνδέονται με τις προτιμήσεις
-Η συζήτηση για ένα πρόβλημα θα επιβαρύνει άσκοπα τους άλλους ανθρώπους
-Το κλάμα είναι αδυναμία
-Οι άλλοι θα σε κρίνουν γιατί δείχνεις τα συναισθήματά σου
-Ο θυμός είναι αρνητικό συναίσθημα και πρέπει να αποφεύγεται
-Το να βασίζεσαι σε άλλον σημαίνει ότι δεν είσαι αρκετός
-Οι άλλοι δεν ενδιαφέρονται για όσα έχεις να πεις
-Είσαι μόνος στον κόσμο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE