Τραυματίστηκε στο μονοπάτι του Άβακα - Στήθηκε επιχείρηση διάσωσής του -Δείτε φωτογραφία

Τραυματίστηκε στο μονοπάτι του Άβακα - Στήθηκε επιχείρηση διάσωσής του -Δείτε φωτογραφία

Σε διάσωση ενός προσώπου στο μονοπάτι του Άβακα ανταποκρίθηκε χθες (13/11) η Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή «στις 15:10 χθες με ανταπόκριση του Πυροσβεστικού Σταθμού Πάφου για διάσωση ζωής ατόμου (Πολωνός - ετών 35) ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι στο μονοπάτι του Άβακα.

Η διάσωση έγινε σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρου.

Το προσωπικό της Πυροσβεστικής και το προσωπικό του ασθενοφόρου προσέγγισαν το σημείο με τα πόδια.

Το τραυματισμένο άτομο σταθεροποιήθηκε, του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων, τοποθετήθηκε σε ειδικό φορείο και μεταφέρθηκε 500 μέτρα περίπου με ασφάλεια στο χώρο αναμονής του ασθενοφόρου και εν συνεχεία για μεταφορά του στο Τ.Α.Ε.Π. του Νοσοκομείου Πάφου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE